ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΑΝΙΗΛ ΝΩΛΗΣ APLOTEX

Η εταιρεία μας, Δ.Ν. Aplotex,δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών αλουμινίου για περισσότερα από 30 χρόνια. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της αγοράς εμπλούτιζε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων τη, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Συγκεκριμένα ειδικευόμαστε στην κατασκευή ντουλαπιών αλουμινίου για εξωτερικούς χώρους για αποθηκευτικές λύσεις, καθώς και κατασκευές για κάλυψη καυστήρων αερίου ή πέλλετ, λέβητες, αντλίες θερμότητας και οτιδήποτε απαιτεί κάλυψη ή αποθήκευση σε εξωτερικό χώρο. Απλώστρες αλουμινίου πτυσσόμενες σε διάφορα μεγέθη και είδη. Τραπεζάκια από αλουμίνιο κρεμαστά για κάγκελα μπαλκονιού.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Οι ντουλάπες αλουμινίου αποτελούν αποθηκευτική λύση για κάθε νοικοκυριό ή επαγγελματικό χώρο. Κατασκευάζονται σε τυποποιημένες διαστάσεις ή κατόπιν παραγγελίας σε ότι διαστάσεις επιθυμεί ο αγοραστής. Η εξωτερική όψη και η εσωτερική διάταξη δημιουργούνται ανάλογα με τι πρόκειται να αποθηκευθεί. Οι ντουλάπες αλουμινίου είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους καθώς συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου. Δεν επηρεάζονται από σκουριά, υγρασία, ήλιο και όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΚΑΛΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΕΒΗΤΕΣ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η μεγάλη μας εμπειρία και η άριστη χρήση των υλικών μας επιτρέπουν να δημιουργούμε μεγάλους κλειστούς χώρους διαμορφωμένους στις εκάστοτε ανάγκες για να στεγάζονται σε εξωτερικούς χώρους με ασφάλεια όλων των ειδών καυστήρες, λέβητες, αντλίες θερμότητας και οτιδήποτε άλλο απαιτεί προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η Δ.Ν. APLOTEX προσφέρει μια από τις πληρέστερες γκάμες της αγοράς σε απλώστρες αλουμινίου. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε απλώστρες δαπέδου με φτερά, χωρίς φτερά αλλά και κάγκελου σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις. Επίσης, οι παραπάνω απλώστρες διατίθενται είτε με βαμβακερό σχοινί το οποίο είναι εσωτερικά ενισχυμένο με πλαστικό νήμα είτε με σύρμα πλαστικοποιημένο διαμέτρου 3,5 mm.

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα τραπεζάκια αλουμινίου για τα κάγκελα είναι ιδανική λύση για μικρά μπαλκόνια καθώς κλείνουν όταν δεν χρησιμοποιούνται. Η αντοχή τους στα καιρικά φαινόμενα και στο βάρος που αντέχουν βοηθούν στην τοποθέτηση γλαστρών και άλλων διακοσμητικών. Είναι κατασκευασμένα απο φύλλο αλουμινίου χρώματος λευκό και η βάση τους από σωλήνα αλουμινίου διαμέτρου Φ – 16 ανοδιωμένο στο φυσικό χρώμα του αλουμινίου.